Hantera en kropp som är i ständig förändring

När man tränar inför olika säsonger blir det lätt hänt att kroppen skiftar en hel del beroende på vilken fast man är i på sin träning. Under bulkperioder som vanligtvis pågår under höst & vinterperioden är det inte ovanligt för min egna del att gå upp cirka 5-10 kg (speciellt i samband med alla julmiddagar!). Runt vårtider brukar paniken sätta sig in och man gör sig redo att förlora allt onödigt kroppsfett. Då är det lätt hänt att man skiftar i olika storlekar för klädseln. Därför brukar jag oftast vara försiktig med att spendera allt för mycket pengar på klädsel som jag vet ändå bara kommer sitta bra under utvalda delar av året. Jag brukar ofta besöka Ellos.se där jag via Kampanjjakt.se får tillgång till ett stort utbud av erbjudandekoder. Under våren har jag inhandlat ett stort antal sommarkläder & accessoarer och fått upp till 50% lägre pris på mitt köp. Ibland får man t.o.m. möjlighet att handla välkända varumärken till låga priser. Jag kan även tipsa om erbjudandekoder till Jotex som har ett snarlikt utbud men mer fokus på heminredning. Jag brukar oftast besöka dessa två sidor när det är dags att inhandla något till hem & hushåll till ett vettigt pris. Och man behöver inte oroa sig för att ha inhandlat dyra klädesplagg som inte passar kommande säsonger när man kan köpa billiga kläder till reducerat pris.

tips på rabattkoder till ellos och jotex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *