Att lära sig olika sporter

Bowling är både ett roligt sätt att tillbringa tid med vänner och en allvarlig tävlingsidrott. Om du vill lära dig att bowla som ett proffs så har du hittat alldeles rätt. Först och främst så måste du förstå dig på banan. En bowlingbana är 18,3 m från övertrampslinjen . Det finns rännor på vardera sidan av bowlingbanan . Om ett klot svänger av banan så åker det in i rännorna och du förlorar ditt kast . Inflygningsområdet är 4,6 m lång och slutar vid foul linjen. Spelaren får inte överskrida övertrampslinjen under hans omgång, om du trampar över linjen så har du förlorat ditt kast. Om en boll går i rännorna och sedan studsar ut och träffar stiften, räknas det ändå inte.

Skor
Köp hem ett par bowlingskor . Om du är nybörjare så kan du bara hyra ett par skor vid bowlingbanan. Om du gillar denna sport är det bra att investera i ett par direkt spel. Gymnastikskor kommer inte att fungera för bowling eftersom att de inte glider lika naturligt som ett par bowlingskor. Om du inte bär bowling skor , kan du också skada eller lämna skrapmärken på golvet. Hyr ett par skor om du inte vill hamna i problem innan du ens startar ditt spel. Glöm inte att bära strumpor när du ska låna ett par skor, eller om du tar med dig dina egna.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *